O NAMA

Želimo vam dobrodošlicu na sunčanu obalu Crne Gore. Moderni apartmani "Soko" se nalaze u živopisnom Bokokotorskom zalivu. Naši apartmani mogu primiti 1-3 odrasle osobe ili dvije odrasle osobe i dvoje djece. U sobama smo dali prednost praktičnosti tako da apartmani imaju sve što je potrebno za dobar i ugodan boravak. Opremljeni su električnim štednjacima, pećnicama, perilicama rublja kao i besplatnim bazenom za sve naše goste.. U apartmanu Soko možete uživati u mirnom boravku na maloj udaljenosti od plaže, restorana i trgovina. Apartmani se nalaze samo oko 200m (650ft) od prekrasnog, sedam kilometara dugog šetališta u Herceg Novom i na pješačkoj udaljenosti od starog grada. Pozivamo Vas da dođete i provedete miran i kvalitetan odmor u Soko apartmanima! Rezervirajte svoj boravak kod nas već danas i doživite nezaboravan odmor.

"Soko Apartmani" su spoj skandinavske jednostavnosti i prakticnosti, sa jedne i vlasništvu i pod vodstvom finsko/crnogorske porodice. Trudili smo se da nasim gostima pruzimo kvalitetno mjesto za boravak putnicimaNaše male operacije jamče da smo osobno u kontaktu s našim klijentima i da smo uvijek udaljeni telefonskim pozivom. Naš cilj su čiste i kvalitetne sobe te zadovoljni gosti.

više

MJESTO

Herceg Novi je primorski grad u Crnoj Gori, s pogledom na Boku kotorsku. Poznat po svom povijesnom starom gradu, slikovitom šetalištu uz obalu i prekrasnim plažama, popularno je odredište za turiste željne opuštajućeg i slikovitog odmora.

U gradu se također nalaze brojne kulturno-povijesne znamenitosti, uključujući tvrđavu Forte Mare i dvorac Kanli Kula.

Ljubitelji aktivnosti na otvorenom mogu uživati u planinarenju po okolnim planinama ili kupanju i sunčanju na nekoj od brojnih obližnjih plaža.

Sa svojom toplom mediteranskom klimom, Herceg Novi je savršeno mjesto za odmor tijekom cijele godine.

više